Växjövänstern bloggar

Alltid rött, alltid rätt!

Imorgon smäller det! Om mindre än 24 timmar är vallokalerna stängda och vi kan bara (nagelbitande och svettiga) luta oss tillbaka och invänta resultatet. Ska bli så spännande!

Vänsterpartiet i Växjö har gjort ett väldigt bra jobb, det kan jag säga utan att ens invänta något valresultat. Ett gott gäng på ca femtio personer har drivit den här valrörelsen framåt. Dag för dag, vecka för vecka. Ett kopiöst jobb där huvudfokus alltid legat på det enskilda mötet med väljare. Tusentals möten har det blivit, i valstugan och runtom i kommunen. Bra jobbat vänner!

För den hugade hålls valvaka i IOGT’s lokaler på Vattentorget fr.o.m. kl 19.00 imorgon söndag. Det blir vegetarisk/vegansk buffé, tilltugg, dryck och underhållning av Växjöartisten Justine Her. Kommer bli supertrevligt!

Under valrörelsen tycker jag att en sak har blivit mer och mer tydlig. Vilket jag tror också hänger samman med hur bra det ser ut för oss i opinionsmätningar. Vi står pall. Jag tog upp det i mitt förra blogginlägg, men jag tar upp det en gång till. Detta eftersom det nu florerar mycket uttalande om ”alla röster utom SD-röster är bra”. Jag håller inte med. För en socialist och feminist är inte vilken röst som helst bra! Där är vi det enda tydliga alternativet. Så du som inte röstat ännu och är osäker på vilka sedlar du ska stoppa i kuvertet. Väljer du Vänsterpartiet så väljer du alltid antirasism, jämlikhet, jämställdhet och hållbarhet. Alltid rött, alltid rätt!

Nu hoppas jag att det går riktigt bra i valet. Jag har under våren och sommaren haft en förhoppning om att vi kan nå upp till åtta procent och nu känns det ju faktiskt som om tio borde kunna vara möjligt. Det vore ju helt underbart!

Nu blir det max relax här hela kvällen. Känns ju faktiskt som man är lite ledig!

Allt gott!

Björn Kleinhenz

Dela den här sidan:

Kopiera länk