Växjövänstern bloggar

En vecka kvar!

Nu är det bara en vecka kvar till valdagen och valrörelsen går verkligen in på slutspurten. De tre första veckorna i valstugan har varit otroligt peppande, folk tittar in och ställer bra frågor, berömmer oss och en del har redan röstat och meddelar att vi fått deras röst. Nya och gamla medlemmar anmäler sig till pass i valstugan helt ideellt. Och jag som ordförande i partiföreningen får dagligen mejl från medlemsregistret att vi har nya medlemmar, de bokstavligen strömmar in. I hela landet har vi nu passerat 24000 medlemmar, fler än vi haft sedan början på 60-talet, samtidigt som utvecklingen är den motsatta i de flesta andra partier. Dessutom visar flera opinionsundersökningar att vi har ett stöd på över 10% av väljarna. Sverige och Växjö längtar efter jämlikhet igen!

Nu satsar vi allt den sista veckan för att öka ytterligare och få ännu större inflytande för att vända utvecklingen i samhället. Bli en del av rörelsen, anmäl dig till våra aktiviteter i vår aktivistportal https://www.zetk.in/o/vansterpartiet-kronoberg, du behöver inte ens vara medlem. Dela bra saker på sociala medier och prata med folk. Tillsammans kan vi fylla staden, Facebook. mm, med vänstersympatisörer som sprider en positiv stämning.

Vi ses på stan, och på valdagen på vår valvaka på IOGT-NTO där vi firar framgångarna vi åstadkommit tillsammans.

/Johnny Werlöv

Dela den här sidan:

Kopiera länk